fredag 19 juli 2013

Måla
Förvandla med färg


Tar fram och öppnar den stora burken med färg, sen är jag fast för några timmar.
" Nej" säger ungarna " Inte måla nu igen, du målar på allt". Nja inte riktigt men på ganska mycket. Jag blir lite lyrisk när jag målar, allt blir så fint och nytt igen. Och nej färgen luktar inte den är vattenbaserad. Avskyr nämligen att rengöra penslar och fingrar med lacknafta. Lindar in penseln i en plastpåse och ...
in i kylskåpet på en särskilt ställe. Det låter lite galet jag vet, men penslarna torkar inte så snabbt och jag slipper rengöra mellan varje strykning, luktar faktiskt inte.

Söta Sigge

Vi har blivit med hund! Lillebror lovade dyrt och heligt att ta hand om honom, betalade själv för egna pengar. Det är en bjäbbig liten sort, liten i maten men ganska söt och rumsren. 
Rosa päls med gula ögon som lyser i mörkret. Tur det finns en OFF- knapp. 
Få se hur länge Sigge får vara hel, han är ganska vild.
 Festivalen är i stan. Myller av alla de sorters människor, dofter, musik och en massa onödiga saker som man inte behöver. Men det är så kul att kika runt, äta lite marknadsgodis eller en glass och köpa en Sigge.

Önskar dig en skön fredag!


1 kommentar:

  1. Så smart att sätta färgpenseln i kylen. Jag brukar bara Linda in iplastfolie och låta penseln ligga. Tack för tipset. Det får jag prova. Kram Pernilla

    SvaraRadera

Lämna gärna några ord innan du går...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...