söndag 22 december 2013

Julmys

4

Fjärde advent

Bara två ynka dagar kvar till jul. 
Många julklappar kvar att slå in och vem kom på den underbara idén att måla om vardagsrummet just nu? Hm det var nog jag, tidsoptimisten. Bara två små väggar kvar och en lösning med en vägglist på ca 7 meter. Fast det blir jul oavsett vilket och i resten av huset finns det julstämning. Idag ska de sista klapparna handlas. Och kanske kanske kommer granen in idag. 

Julmys 

står högst på storebrors önskelista, före helikopter och dataspel.
 Jag tar till mig denna önskan, du kloka barn.

Dagens tema i fotoutmaning vänner emellan är fyra.
Min ljuslykta fyller jag med röda Ingrid Marie jag fått av mamma. Amaryllisen som hänger från taket har nästan helt slagit ut och jag tänder dagens fyra ljus. 

För fler fina bidrag på fyra kika in till Edith och jag och mamma med ambitioner.


5 kommentarer:

 1. vackert, ha en fortsatt fin fjärde advent och en riktigt härlig julhelg. Åse

  SvaraRadera
 2. Fint med fyra ljus även om jag knappt förstått att det faktiskt bara är två dagar kvar till julafton. Julmys står på min önskelista också :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Så kul att måla om. Spännande hur det blir. Så fin ljuslykta med fyra ljus i. Sån önskar jag också mig. Ha en fin advent. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Här har vi tänt en massa ljus idag, men ingen adventsljusstake för den glömde jag kvar i lägenheten i stan. Vackra bilder du bjuder på!
  Önskar dig en fin och fridfull jul med mycket julmys!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 5. Å vad fint, underbara vackra amaryllis och ljuslådan med dina äpplen var verkligen fint. Känns lite enklare (och helt klart billigare att fixa julmys än en helikopter :) en riktigt god jul, Karin

  SvaraRadera

Lämna gärna några ord innan du går...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...