onsdag 21 augusti 2013

Fjärilar i magen
Nicke nyfiken...

Lillebrors rum är färdig fix och trixat, klurigt att få plats med förvaring då det är snedtak och ganska litet. Har löst det med skåp på väggen och backar undertill för leksakerna. Skrivbordet är hemmabyggt, skapar lite mer plats och fri yta mitt i rummet. Fler bilder kommer när sista väggen är färdigmålad. Skrivbordet är favoritplatsen, här ritas det och skrivs bokstäver (ibland med lite hjälp av brorsan).  Äpple till fröken, made by moster A.


Mormors kulram.Fjärilar i magen


En lite nervös men förväntansfull lillebror började förskoleklass igår. Oj vad svårt killen hade att somna kvällen innan, tusen tankar som snurrade runt. Ny fröken och många nya kompisar, så mycket att ta in på en gång. Storebror som började trean lotsade vant omkring honom på skolan och berättade om allt viktigt att veta. Bästa klätterträdet och hur man hittar pinnar till att bygga koja i skogen. Glad så han studsade hem när jag hämtade.


Tjingeling!


1 kommentar:

  1. Ja det är stort att börja skolan. Min dotter började gymnasiet helt själv. Ingen hon kände valde som hon. Kan tro hon var nervös. Kram Pernilla

    SvaraRadera

Lämna gärna några ord innan du går...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...