söndag 16 februari 2014

Vardag en söndag


VardagVardagen är dagarna i livet som rusar fram så snabbt.
 Min vardag är alla dagar, oberoende om det är mitt i veckan eller en söndag. Försöker planera vardagen i förväg med listor och schema, allt för att spara in tid. Den senaste tiden har jag börjat fundera på att försöka ha mer vardag tillsammans med min familj. Känner att jag ibland missar att vara i deras vardag, för jag är på jobbet en tisdag kväll istället för att läsa godnattsagan. Vill ha både vardag och helg tillsammans med de mina. 

Vardag är att hämta på fritids med andan i halsen, vika tvätt, storhandla, äta kvällsmat tillsammans, mysa i soffan, bråka om läxan... Ibland lite tråkiga saker men samtidigt är vardagen det som händer hela tiden, livet! Likadant varje dag. Man tänker inte alltid på hur värdefullt det är att ha en vardag, om än tråkig men en trygghet att veta vad som händer imorgon. Träffar många människor i kris, där livet har vänts upp och ner, deras stora längtan är ofta att allt ska bli som vanligt igen, vardag.

Vad är vardag för dig?
Detta är temat i fotoutmaning vänner emellan. Kika in till Maria eller Kristina för fler tolkningar av vardagen.


Skön söndag önskar jag dig!6 kommentarer:

 1. visst är den så vardagen , ibland lite upp och ned, Vackra bilder.Ha en fortsatt fin söndag. Åse

  SvaraRadera
 2. Vad fint du skriver om vardag. Min man jobbade helger förr och då hade vi ofta lite extra lyx mitt i veckan. Den seden har vi fortsatt med även om han inte jobbar så länge. Ha en fin söndag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Tänkvärda ord. Visst är det så att när livet vänts upp och ner, då är högsta önskan att allt ska vara som vanligt, att det ska vara en vanlig vardag. Det är kanske först då livet krisar man verkligen förstår hur värdefull den där vardagen är.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 4. Halloj!
  En vardag som känns igen när killarna var yngre, fast å´andra sidan
  så saknar man vissa bitar av det också nu när dom är mer självständiga.
  Fina bilder :O)
  Ha d gott kram Arja

  SvaraRadera
 5. Kloka ord om vardagen och vackra bilder :) Tror som M.E att vardagen verkligen uppskattas som mest när det krisar på olika sätt.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Fint skrivet om vardagen. Känner igen mig mycket i det där...

  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera

Lämna gärna några ord innan du går...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...